He is Risen A Thousand Elsewhere

Hy het opgestaan

Ek hoop julle het almal 'n nadenkende Paasnaweek gehad. Kom ons leef ELKE dag uit die waarheid en belofte van Sy heerlike opstanding. Hoe hou Paasfees persoonlik met jou verband? Onthou, "dit was my sonde wat Hom daar gehou het".

Hoe diep is die Vader se liefde vir ons
Hoe groot bo alle maat
Dat Hy sy enigste Seun moet gee
Om 'n ellendige Sy skat te maak
Hoe groot die pyn van versengende verlies
Die Vader draai Sy aangesig weg
As wonde wat die Uitverkorenes bederf
Bring baie seuns tot heerlikheid
Kyk na die man aan 'n kruis
My sonde op Sy skouers
Skaam hoor ek my spottende stem
Roep onder die spotters
Dit was my sonde wat Hom daar gehou het
Totdat dit volbring is
Sy sterwende asem het my lewe gebring
Ek weet dat dit klaar is
Ek sal met niks roem nie
Geen gawes, geen krag, geen wysheid nie
Maar ek sal in Jesus Christus roem
Sy dood en opstanding
Waarom sou ek by Sy beloning baat?
Ek kan nie 'n antwoord gee nie
Maar dit weet ek met my hele hart
Sy wonde het my losprys betaal
Hoe diep die vader se liefde vir ons - Stuart Townend

--- Geseënd is die God en Vader van onse Here Jesus Christus! Volgens sy groot barmhartigheid het Hy ons deur die opstanding van Jesus Christus uit die dode laat wedergebore tot 'n lewende hoop, tot 'n onverganklike, onbesmette en onverwelklike erfenis wat vir julle in die hemel bewaar word, wat deur die krag van God is. word deur geloof bewaar vir 'n redding wat gereed is om in die laaste tyd geopenbaar te word. 1 Petrus 1:3-5
Terug na Joernaal

Los kommentaar

Neem asseblief kennis dat kommentaar goedgekeur moet word voordat dit gepubliseer word.