Perfect in Weakness A Thousand Elsewhere

Perfek in swakheid

Vir die grootste deel van my lewe kan ek nie onthou dat ek ooit verlang het om 'n ma te wees nie.

Ten spyte van wat ek in die Bybel lees, het moederskap opofferend gelyk om 'n lewe te lei wat ek eintlik sou geniet en ek het nie gedink die hele "huwelik en kinders" ding was vir my nie.

Ek sal grootword om saam met my sussie uit te sien na haar droomtroudag met opgewondenheid rondom haar eendag vrou en ma, maar nie vir my nie. Om watter rede ook al het ek gedink ek sou lewenslank enkellopend wees, uit eie keuse. Ek het nie gedink ek het dit in my nie, ek het nie gedink dit is vir my nie, aangesien ek nie van nature koesterend, vroulik of huislik was nie.

Daar was 'n tyd toe ek myself selfs oortuig het dat ek miskien nie kinders kon hê nie as gevolg van sommige gesondheidskomplikasies wat ek in die kinderjare gehad het en so om pyn te vermy, glad nie te probeer nie. Of dalk het my perfeksionistiese neigings my oortuig omdat ek dit nie perfek kon doen nie, ek moet dit net glad nie doen nie.

Betree hierdie man en God se plan—en alles het verander.

Hoe of hoekom? Miskien sal ek nooit weet nie—maar dit is 'n voorreg om hier te wees.

Met die wete dat ek nie op my eie hier aangekom het nie.

Met die wete dat ek dit nie perfek sal doen nie.

Met die wete dat ek geen idee het wat ek doen nie en ek sal so volledig en volkome op Hom moet staatmaak.

Dit is alles wat ek nie geweet het ek wil hê nie—of dalk nooit myself laat wil hê nie, ingeval dit nooit gebeur het nie. --- Maar Hy sê vir my: My genade is vir jou genoeg, want my krag word in swakheid volbring. Daarom sal ek des te meer oor my swakhede roem, sodat die krag van Christus op my kan rus. 2 Korintiërs 12:9 | NIV
Terug na Joernaal

Los kommentaar

Neem asseblief kennis dat kommentaar goedgekeur moet word voordat dit gepubliseer word.