WORTH ≠ How Much We “Produce” A Thousand Elsewhere

WERD ≠ Hoeveel ons “produseer”

Ek is nou al net meer as ’n maand in terapie en is reeds aan soveel ongesonde interne leuens en aannames, persoonlike druk en laste blootgestel.

Baie weet, die meeste ignoreer maar ek wil nog 'n sagte stem wees om jou te laat weet dat terapie 'n ding is, selfs om saam met 'n Christelike berader te werk, as jy met IETS sukkel (wie nie?), terapie is 'n opsie vir jou. Dit hoef nie groot te wees nie, dit hoef nie skrikwekkend te wees nie – ons maak dit skrikwekkend.

Ek het my eerste afspraak as 'n geestesgesondheidsondersoek bespreek omdat Covid19 en die gewig van die wêreld my begin oorweldig het.

Kom ek sê vir jou vriend, dit was al 'n reis van daar af en ek het nog net VIER sessies gehad.

Die lees van willekeurige Bybelverse en inspirerende aanhalings van die internet kan jou net so ver bring.

Net soos Jesus jou individueel liefhet, spesifiek, is die evangelie van toepassing op ons individueel, spesifiek.

Om 1-1 met 'n Christelike berader te werk, help jou om die Bybel spesifiek op JOU toe te pas. Dit gee jou toestemming om aan jouself te werk sonder enige skuldgevoelens om selfgesentreerd of hoë instandhouding te voel of wat ook al bullpoel leuens waarmee ons onsself probeer oortuig sodat ons nie strek en groei en meer Christus-agtig word nie.

So as jy al jare lank op die terapieheining gesit het, miskien (soos ek was), sal ek vir jou sê soos dit is—doen dit. Ek daag jou uit. Ek verbeel my God doen 'n bietjie gelukkige dans elke keer as een van ons besluit om op te hou, ons sonde en stryd ernstig op te neem en onsself daarvan te ontslae te raak om meer vrylik in die lig te wandel, vir Hom. --- Daarom, aangesien ons deur so 'n groot wolk van getuies omring is, laat ons ook elke las aflê en die sonde wat so aanhang, en laat ons met volharding die wedloop hardloop wat voor ons lê, met die oog op Jesus, die grondlegger en voleinder van ons geloof, wat vir die blydskap wat hom voorgelê is, die kruis verdra het, die skande verag het, en sit aan die regterhand van die troon van God. Hebreërs 12:1-2 | ESV
Terug na Joernaal

Los kommentaar

Neem asseblief kennis dat kommentaar goedgekeur moet word voordat dit gepubliseer word.